Support

Om du har problem med omvärldsbevakningstjänsten kontaktar du vår support via mejl. Vi har ambitionen att svara på alla mejl inom 24 timmar på vardagar.

support@incheckad.se

Går det att betala Incheckad Premium med faktura?

Kontakta support@incheckad.se så ordnar vi en faktura. Det tillkommer en fakturaavgift på 75 kronor. 

Jag kan inte betala med kort.

Kontakta supporten så löser vi problemen.

Hur är säkerheten vid kortbetalning?

Vi använder oss av kortbetalningstjänsten Stripe som uppfyller alla hårda  säkerhetskrav som ställs på betallösningar i Sverige. Dessutom är all kommunikation mellan din webbläsare och vår sajt krypterad.

Förlängs prenumeration automatiskt?

När en årsprenumeration är slut förnyas den automatiskt. Vill du inte förlänga din prenumeration är det bra om du kontaktar supporten innan den löper ut. Om din prenumeration förnyats mot din vilja kontaktar du supporten så avbryter vi prenumerationen och återbetalar dina pengar.

Hur fungerar återbetalnings-garantin?

Om du innan trettio dagar från att du mottagit första nyhetsbrevet vill utnyttja återbetalningsgarantin kontaktar du supporten så återbetalar vi prenumerationsavgiften utan avdrag till ditt kontokort.

Kan flera läsa samma nyhetsbrev?

En prenumeration gäller för tre mottagare i samma företag. Kontakta supporten för att lägga upp ytterligare prenumeranter vid sidan om hen som beställt prenumerationen. Vill fler än tre på samma företag prenumerera kontaktar du oss på support@incheckad.se så kan du beställa en prenumeration för upp till 10 mottagare på samma företag för 7995 kr/år plus moms.