En genväg till omvärldsbevakning

Analysbrevet Incheckad ger nyckelpersoner i resebranschen en genväg till omvärldsbevakning. Vi skriver för dig som bestämmer inom den nordiska reseindustrin.

Varje vecka får du:

  • Unika nyheter varje vecka
  • Viktigaste nyheterna i Sverige och världen i sitt sammanhang
  • Nyhetsflödet sammanfattad i punkter
  • Senaste boksluten och rapporterna från konkurrenterna
  • Affärskritisk statistik
  • Ett fokus på den digitala utvecklingen i resebranschen

Analytikerna bakom Incheckad är:

urbanUrban Lindstedt, Omvärldsbevakare på Incheckad.se

Urban@incheckad.se

+46 (708) 97 84 76

Journalisten och författaren Urban Lindstedt har bevakat den digitala utvecklingen professionellt sedan år 2000 på tidningar som Internetworld och Travel News. Han har djupa kunskaper inom e-handel, digital marknadsföring och digital transformation.

 

 

katarina-portra%cc%88ttwebbKatarina Myrberg, Omvärldsbevakare på Incheckad.se

Katarina@incheckad.se

+46 (70) 772 60 50

Katarina Myrberg, tidigare chefredaktör på branschtidningen Travel News, har bevakat resebranschen i femton år. Hon har djupa kunskaper om den svenska och globala resebranschen, en kreativ förståelse för vart resebranschen är på väg och ett stort kontaktnät i branschen.

 

Vad tycker prenumeranterna:

“Incheckad ger mig varje vecka en initierad bild av de viktigaste nyheterna och trenderna i resebranschen i Sverige och världen. Ett effektivt sätt att sortera fram det viktigaste i bruset.”

Katarina Sjögren Petrini, vd,Ticket Privatresor

“Jag läser nya Incheckad med stort intresse eftersom Katarina och Urban har gedigen kunskap och kontaktnät inom branschen, därmed fångar de upp aktuella frågeställningar som de också kan fördjupa sig i. Det blir därför en relevant och trovärdig källa för min omvärldsanalys.”

Claes Pellvik, marknadschef,Ving

“Varje vecka blir jag välinformerad om nyheter och trender i resebranschen på 20 minuter. Incheckads analytiker vet vad de skriver om. Det känns tryggt.”

Johan Wilson, Vice President UK & Ireland, Carlson Wagonlit Travel

Prenumerera: 40 utgåvor per år för (5995 kr) tillfälligt nedsatt till 4500 kr

Upp till tre personer på ett företag

30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Om du av någon anledning inte är nöjd med vår intelligenta omvärldsbevakning kan du inom 30 dagar från att du mottagit första utgåvan få pengarna tillbaka utan några krav på motivering.

Nya prenumeranter kan även läsa gamla artiklar. Inloggade prenumeranter har tillgång till alla tidigare publicerade artiklar på Incheckad.se.

 

Du kan även beställ via hej@incheckad.se eller 0708-97 84 76